Si voleu passar un dia en la natura i gaudir de la muntanya i dels tresors que amaga el Parc Natural de Penyagolosa vos oferim diverses opcions per passar una jornada de senderisme que a més podeu completar amb un dinar de cuina casolana i tradicional al nostre restaurant.

ENCLAVE-LAND ART

El Land Art és un corrent d’art contemporani en què el paisatge i l’obra d’art s’entrellacen.

En 2016 Vistabella va acollir una residència artística de Land Art en la qual una selecció de nou artistes van conviure i van treballar durant dues setmanes per dur a terme les seves obres en el paisatge conegut com “Volta al Pinet”.  En 2018 es prepara una nova edició que es desenvoluparà als voltants del Centre d’Interpretació del Parc Natural del Penyagolosa.     Més informació

 

TALLERS DE NATURA

Si voleu saber un poc més sobre agricultura ecològica i vos interessa conèixer de primera mà com és el cultiu de verdures i hortalisses pròpies del nostre territori, teniu la possiblitat de participar en  els Tallers de Natura que realitzem als nostres horts.

Més informació

 

 

EXPERIÈNCIA TRUFERA

Vistabella del Maestrat és terra de trufa. A més, la trufa que trobem a les terres altes de Penyagolosa és de primera qualitat ja que es beneficia d’ unes condicions climatològiques úniques.

Si vols conèixer més sobre la trufa i a més vols tastar-la en un menú especial aquesta actvitat és ideal.      Més informació

 

RUTES SENDERISTES

El P.N de Penyagolosa és tot un referent per a l’excursionisme valencià que ofereix múltiples possibilitats per a practicar activitats a l’aire lliure. Ací trobareu rutes de diferents nivells de dificultat que vos premetran coneixer tant la seua fauna i flora com singularitats i particularitats del paisatge que configura el terme de Vistabella.

Més informació

 

Empresa de Turisme Actiu: TA-61-CS