Avís legal

Propietat intel·lectual i industrial

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen al Rostidor l’Alforí, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Rostidor l’Alforí presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat.

Rostidor l’Alforí n’autoritza la utilització exclusivament amb aquestes finalitats. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Rostidor l’Alforí, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats.

El logotip de Rostidor l’Alforí i la resta d’elements identificatius dels seus serveis i activitats, poden ser utilitzats únicament amb autorització prèvia  o bé per a identificar activitats o iniciatives a les quals Rostidor l’Alforí dóna suport. 

Responsabilitat sobre els continguts

Rostidor l’Alforí es reserva el dret a modificar en qualsevol moment i sense avís previ la presentació, configuració i continguts del web.

Condicions d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

 

Anuncis

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: