LAND ART-ENCLAVE

El Land Art és un corrent d’art contemporani en què el paisatge i l’obra d’art s’entrellacen: el Land Art utilitza la natura com a material (fusta, terra, pedres, etc.) per intervindre en ella mateixa.

Si voleu saber més d’aquest tipus d’art vos proposem recórrer amb nosaltres els itineraris de Land Art sorgits gràcies al Programa de Residència Artística “Enclave”.

I Edició “Enclave” 

En 2016 Vistabella va celebrar el Programa de Residència Artística de Land Art “Enclave”, en el qual una selecció de nou artistes van conviure i van treballar durant dues setmanes per dur a terme les seves obres en el paisatge conegut com “Volta al Pinet”.

En aquest itenerari podrem contemplar les obres realitzades pels diversos artistes i vore com estan prefectament integrades a la natura. Algunes d’elles es mantenen intactes però unes altres han sofert les inclemències del temps i la climatologia. Acompanyats d’un guia coneixerem detalls del procés de creació, la filosofia que en elles s’ha volgut transmetre, els materials emprats en la seva elaboració…

Tot això mentre es passeja per un dels recorreguts més emblemàtics de Vistabella del Maestrat, la coneguda com “Volta al Pinet”; una senzilla ruta circular de 3 quilòmetres  a través de la qual podem a més gaudir de les vistes del Cim Penyagolosa i de les muntanyes que ho envolten, amb espessos boscos de pins, carrasques o roures.

II Edició “Enclave” 2018

Del 23 de juny al 8 de juliol es celebrarà la II edició del Programa ‘Enclave’, que enguany es desenvoluparà als voltants del Centre d’Interpretació del Parc Natural de Penyagolosa.

En aquesta edició es posarà l’accent principalment en la relació de l’ésser humà amb la naturalesa, com a Mare Terra o element viu, que ha estat fruit de nombroses interpretacions al llarg dels segles des d’una vessant sacra, mitològica o científica.

Durant el període de residència podrem contemplar com els artistes donen vida a les seves obres en la natura. En aquest itinerari coneixerem de primera mà el procés de creació de les obres, podrem conversar amb els autors i que ells mateixos ens expliquen el seu significat, així com l’elecció dels materials utilitzats per a la seua creació.

 

Aquestes activitats es realitzen per a grups (mínim 5 persones) i amb reserva prèvia (telf: 680375285).

MÉS INFORMACIÓ

PREU: 30 € (Activitat + menjar amb Menú Rostidor)
Descompte per a xiquets menors de 13 anys.

Els preus inclouen assegurança i menjar al Rostidor l’Alforí.

Per a més informació fiqueu-vos en contacte amb nosaltres.

Anuncis

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: