Rutes

PUJADA AL CIM PENYAGOLOSA

Durada: 4,30h aprox.

Nivell de dificultat: Mitjana

Aquesta ruta ens portarà al cim de la muntanya més alta de la provincia de Castelló, el Pic de Penyagolosa, referent per a l’excursionisme valencià amb una altura de 1813 metres. Realitzarem l’ascens des del barranc de la Pegunta,  un dels enclavaments de major biodiversitat de la Comunitat Valenciana.

 

BARRANC DE LA PEGUNTA 

Durada: 3,30h aprox.

Nivell de dificultat: Mitjana

Itinerari interpretatiu a través del qual podrem identificar les espècies més representatives que hi ha al barranc de la Pegunta, declarat microreserva de flora.

 

FONT DE LA PEGUNTA – ERMITORI DE SANT JOAN 

Rutes VistabellaDurada: 2,30h aprox.

Nivell de dificultat: Baixa

La ruta fins a la Font de la Pegunta ens endinsarà en un bosc màgic on els més menuts podràn gaudir de la fauna i la flora típica del Penyagolosa. Des de l’ermitori de Sant Joan farem una passeig pel seu entorn i visitarem l’arboretum del centre d’interpretació del Parc Natural. Un jardí de planta autòctona on es troben representades les espècies de flora més característiques de la zona. Una ruta interpretativa molt agradable i sense cap dificultat.

 

RUTA DE LA PEDRA EN SEC

Durada: 2,30h aprox.

Nivell de dificultat: Baixa

Començarem aquesta ruta circular eixint desde Vistabella. Al llarg de tot el recorregut podrem observar el paisatge de pedra en sec, típic d’aquestes terres i que marca el caràcter d’unes construccions robustes i majestuoses com són les casetes, les parets de bancals, els pous o corralets.

 

Aquestes activitats es realitzen per a grups (mínim 10 persones) i amb reserva prèvia (telf: 680375285).

MÉS INFORMACIÓ

PREU: 25 € (Activitat + menjar amb Menú Rostidor)
Descompte per a xiquets menors de 13 anys.

Els preus inclouen assegurança i menjar al Rostidor l’Alforí.

Menú Rostidor: Olleta del terreny, carn a la brasa acompanyada de Pataca de Vistabella, postre. Beguda i café.

Anuncis

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: