SOBRE NOSALTRES

Qui som?

Les portes del Rostidor l’Alforí es van obrir l’any 2000 baix la gestió de la família Moliner Montserrat, amb Juanito el Sastre i Teresa i les filles Rocio i Nerea.

Durant tots estos anys la seua dedicació i bon fer han fet que el Rostidor tinga avui dia una clientela que repetix, que aprecia la cuina tradicional de la que fan gala i les seues exquisites carns a la brasa.

Ara ha arribat l’hora de prendre el relleu i un nou equip s’ha posat al capdavant del restaurant. Amb la intenció de mantenir l’essència del rostidor, mantenint la cuina casolana i tradicional, però també amb moltes ganes de dur endavant noves experiències: maridatges, tallers, xarrades…

Volem fer del Rostidor l’Alforí un punt de trobada, on tant veïns del poble com turistes i excursionistes que cada any descobreixen el Penyagolosa, i aquells que ja el coneixen i sempre tornen a gaudir d’ell, es senten com a casa.

Per a nosaltres, aquest nou projecte és molt més que la gestió d’un restaurant, és fonamentalment una aposta pel nostre poble, per mantindre’l viu més enllà dels períodes de vacances i festes.

Anuncis

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: